Optima pH

 

Her er det slutt på spising av gress, vi bruker Optima pH mageregulator for dyr!  

Les om flere erfaringer med Optima under bildet. 

Her er John Ø. Jensen sin kommentar etter bruk av Optima-pH

En hund er for meg en følgesvenn som er med meg overalt. Hjemme hopper hun opp i både sofaen og i senga. Og derfor vasker jeg pelsen hennes flere ganger i uka. Etter at jeg begynte å vaske henne med Optima-pH hudvask for dyr har bikkja ikke vært plaget av kløe eller andre hudplager. Vi anbefaler Optima-pH hudvask for dyr på det sterkeste!

Bildene under;
Her er Nudeey, kompisen til Pebbles, han har BSD som er en pelssykdom.

Christine er eier av Nudeey, hun skriver om sine erfaringer med Optima. Det skal sies at hun er en av de største skeptikerne jeg har hatt. Det tok en stund før hun testet ut produktet.

 

Tilbakemelding fra Christine;

Vi har prøvd Optima produktene Spray, Gel og shampo og er utrolig fornøyd med alle produktene! Vi har to Pomeranian med helt forskjellig pels, den ene har bsd og er delvis pelsløs med tørr hud, mens den andre har myk pels med litt underull som gjerne floker seg. Nudeey som har bsd bader vi med Optima shampo samt benytter Gel og Spray på den pelsløse delen nesten hver kveld. Før vi begynte å bruke Optima var huden så tørr at tørr hud kunne flakke av, etter vi har begynt med Optima har huden blitt så myk og god i tillegg til at pelsen ser mye glansfull ut. Når det gjelder Milo har vi tidligere benytte diverse shampo og balsam for å unngå mest mulig floker der han har underull. Nå bruker vi kun Optima shampo og pelsen er lettere å børste samtidig som den ser mye mer glansfull ut. Kort og godt, vi kan anbefale Optima shampo, spray og gel. Flasken ser ikke særlig fancy ut og den lukter heller ikke spesielt godt når man åpner korken, men det er absolutt noe man ikke bør bli påvirket av. Lukten forsvinner i det hunden er badet :)